Hōʻike nā peonies i ka waiwai a me ka nani, e hoʻonani i kahi ola nani.

ʻO ka peony kekahi o nā hōʻailona koʻikoʻi i ka moʻomeheu Kina, e hōʻike ana i ka waiwai a me ka nani.I kēia manawa, ʻo ka puka ʻana o nā peonies simulated e ʻae iā mākou e mahalo i kēia pua nani i kēlā me kēia manawa, e hoʻohui ana i kahi ʻano ʻokoʻa i ko mākou ola.E hōʻike ana kēia mau mea i nā pono nui ʻekolu o ka hoʻohālikelike ʻana i nā peonies.
1. He helehelena maoli.Hoʻohana ka simulation o nā peonies i ka ʻenehana simulation kiʻekiʻe loa, a ua hana pono ʻia kēlā me kēia pua e hoʻohālikelike i kona ʻano me ka peony maoli.ʻO ke kala, ke ʻano, a me ke ʻano o nā petals he ʻoiaʻiʻo loa, me he mea lā hiki ke ʻike i ka nani o ka pua maoli.ʻO ka waiho ʻana o nā petals a me nā kikoʻī o nā stamens he mea paʻakikī ke ʻike i ko lākou ʻoiaʻiʻo.ʻO ka waiho ʻana i nā peonies simulated ma ka home a i ke keʻena ʻaʻole wale i hoʻohui i kahi nani kūlohelohe, akā hiki i nā poʻe ke ʻike i ka hanohano a me ka nani o nā peonies.
图片93 图片94
2. Hoʻomau lōʻihi.Hoʻohālikelike ʻia me nā pua maoli, ʻoi aku ka lōʻihi o ka mālama ʻana i nā peonies simulated.Hiki i nā peonies maoli ke pua wale no kahi manawa i ka pūnāwai, ʻoiai hiki ke leʻaleʻa i nā peonies simulated i kēlā me kēia manawa a me nā wahi āpau.Inā i ka hoʻoilo anuanu a i ke kauwela wela paha, hiki i nā peonies simulated ke mālama i nā waihoʻoluʻu a me nā hiʻohiʻona kūpono, e lawe mai iā mākou i ka nani mau loa.Eia kekahi, ʻaʻole pono nā peonies simulated i ka wai, ʻokiʻoki, a i ʻole ka hoʻomaʻemaʻe pollen, e ʻoi aku ka maʻalahi o ka mālama ʻana.
图片95 图片96
3. Hoʻohana ākea.ʻO ka hoʻohana nui ʻana o nā peonies simulated e lilo lākou i koho kūpono no ka hoʻonaninani.Inā hoʻokomo ʻia ma ke ʻano he bouquet i loko o ka vase a i ʻole he mea hoʻonani ma luna o ka pākaukau a i ʻole ka waihona puke, hiki i nā peonies simulated ke hoʻohui i kahi nani kūʻokoʻa i ka lewa.Hiki iā lākou ke hoʻohana ʻia i mea hoʻonani no nā male mare, nā pāʻina, a me nā ʻahaʻaina, e hana ana i kahi lewa aloha a nui.Eia kekahi, hiki ke hoʻohana ʻia nā peonies i hoʻohālikelike ʻia i nā kula e like me ka hana kiʻi kiʻi a me ke kiʻi, hoʻohui i ka ola a me ka nani i nā hana noʻeau.
图片97 图片98
I ka pōkole, ua lilo nā peonies simulated i koho kūpono no ka hoʻonaninani ma muli o ko lākou hiʻohiʻona maoli, paʻa mau loa, a me nā hoʻohana he nui.Hoʻonani lākou i ko mākou ola a ʻae iā mākou e mahalo i ka nani o nā peonies i kēlā me kēia manawa.ʻO ka ʻimi ʻana i ka waiwai a me ka nani, a i ʻole e leʻaleʻa i kahi ola maikaʻi aʻe, hiki i nā peonies i hoʻohālikelike ʻia ke hāʻawi mai iā mākou i nā kahaha pau ʻole a me ka hauʻoli.E hana i nā peonies simulated i ʻāpana o kou ola, a e hele mau ka waiwai a me ka nani.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-21-2023