O se teu matagofie o Celina daisies e aumaia se siosiomaga fou ma natura i le potu

CelinaO Daisy, o se fugalaau e tumu i le malosi ma le malosi, ua manumalo i le alofa o le anoanoai o tagata i ona petals paepae ma lau lanu meamata.Ma o lenei faʻataʻitaʻiga Celina Daisy teuga o se faʻaaliga atoatoa o lenei malosi ma le malosi i luma o tatou.E faʻaaogaina mea faʻataʻitaʻiga maualuga, e ala i le gaosiga lelei, o Daisy taʻitasi e pei o le ola, e pei na o le pikiina mai le fanua fugalaau.
O petals pa'epa'e, e mama ma le pona e pei o kiona;O lau lanu meamata, e pei o le iasepi tioata manino.O le mamanu o le fugalaʻau atoa e matagofie ma mauoa i laulau, pe tuʻu i luga o le laulau kofe i le potu malolo, o le laulau i tafatafa o le moega i totonu o le potumoe, pe tautau i luga o le puipui o le suʻesuʻega, e mafai ona avea ma se laufanua matagofie, aumaia fou ma le malosi e le gata i lo matou potu.
O le manava fou ma foliga masani e foliga mai e aumaia oe i totonu o se togalaau e ese mai le pisapisao, ina ia e lagona ai le natura agamalu ma le filemu.I le taimi nei, ua foliga mai ua mou atu uma le vaivai ma le popole, ua suia i se lagona o le filemu ma le malolo.
Celina Daisy bouquet e le gata o se teuteuga o le fale, ae o se galuega foi o faatufugaga e mafai ona faʻaalia se siosiomaga fou ma natura.E fai ma sui o le alofa ma le faanaunau i le olaga, ma o lona uiga foi o le moomoo ma le faamoemoe mo se lumanai manuia.O lona i ai, e pei o se togafiti faataulaitu, e mafai ona tumu ai lo tatou potu i le malosi ma le malosi.
O lenei fugalaau Zelena Daisy o loʻo i ai foi le tele o mea faʻaleaganuʻu.Daisies o loʻo faʻatusalia ai le alofa mama ma le faamaoni i le aganuu a Europa, o loʻo faʻatusalia ai le lagona loloto ma le le suia o le tautinoga i le tagata e alofa.
Ma pe a e faatasitasi ma aiga ma uo, o le a avea ma sootaga o fesootaiga ma fegalegaleaiga i le va o oulua, ina ia loloto ma faamaoni lagona o le tasi i le isi.
Fugalaau fai Fugalaau o daisies Teuga fa'atau Teuga fale


Taimi meli: Mati-04-2024