O se lala e tasi o vao ofe mo oe e teuteu ai le matagofie o le fale

O le aiga o lo tatou uafu mafanafana, o lo tatou nofoaga e maua ai le mafanafana ma le malologa.E faʻafefea ona faʻamafanafanaina ma faʻalelei le fale?O se tasi o tali atonu o le faʻataʻitaʻiina o ofemutiama le lala e tasi o mutia fulu.
Faʻataʻitaʻiina o le vao ofe mutia lauulu tasi, faia i mea e sili ona lelei, o mea taʻitasi e moni ma auiliili, e pei e mafai ona lagona e tagata le fou ma le malosi o le natura.O ona lau e mama ma matagofie, o le lanu e masani, ma o le ofe moni e toetoe lava tutusa, e aumaia ai se sitaili ese i le siosiomaga o le fale.
E mafai ona e tu'uina i totonu o se fagu, pe tu'u fa'afuase'i i se tulimanu o lou fale.Pe o tafatafa o le sofa i totonu o le potu malolo, luga o le laulau i tafatafa o le moega i totonu o le potumoe, poʻo luga o le fatatusi i le suʻesuʻega, e mafai ona avea le mutia vao ofe ma se laufanua matagofie, e faʻamafanafana atili ai lou fale, matagofie ma tumu i teuga.
Pe a faatusatusa i le ofe moni, o le mutia ū e tasi e faigofie ona tausia ma tausia, ma o le a le mamae pe mou ona o suiga o le vaitau.O lona i ai o se ituaiga o lalelei e faavavau, o se ituaiga o sailiga ma moomooga mo se olaga sili atu.
E le gata i lea, o le mutia ofe faifua tasi lala mutia lauulu e iai foi se aafiaga teuteu lelei.E mafai ona tu'ufa'atasia ma isi la'au fa'akomepiuta po'o fugala'au moni e fai ai laulau ma fua.I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona tuʻu naʻo ia e avea ma taulaiga o le fale, faʻaalia se uiga uiga ese ma le tofo.
E le gata o se teuteuga, ae o se faailoga foi o uiga o le olaga.Ua ta’u mai ai ia i tatou o le matagofie ma le fiafia i le olaga o nisi taimi e natia i nei mea laiti ma le maaleale.
O le a avea ma laufanua matagofie i lou fale, ina ia e lagona ai ma lou aiga le fiafia ma le matagofie e le gata.
La'au fa'afu faleoloa fa'atau Teuga fale ū e tasi


Taimi meli: Ian-29-2024