Tulip Faia: Fiafia i le Lalelei o Fugalaau i le Taamilosaga Tausaga

光影魔术手拼图3

O tulip faufau ose ta'aloga ta'uta'ua mo tagata e fiafia i fa'ato'aga o lo'o fia fiafia i le matagofie o nei fugalaau i le tausaga atoa.I le fa'aaogaina o tulip fa'afoliga fa'apitoa, e mafai ai e se tasi ona faia se fa'aaliga mata'ina o fuga e le magumagu pe mou.

O tulip fa'akomepiuta e sau i lanu eseese ma sitaili, mai le lanu mumu masani ma samasama i lanu e le masani ai e pei o le lanumoana ma le lanu viole.E faia mai mea e sili ona lelei ua mamanuina e foliga ma lagona e pei o tulip moni, ma petals e matala ma tapuni e pei o le mea moni.

光影魔术手拼图-1

O se tasi o itu lelei o le faʻaaogaina o tulip faʻapitoa e mafai ona faʻaogaina i le tele o faʻalapotopotoga, mai togalaau i fafo i faʻaaliga i totonu.Latou te manaʻomia sina tausiga itiiti ma e faigofie ona faʻatulagaina i totonu o se fagu poʻo se fugalaau.

O le isi fa'amanuiaga o tulip fa'akomepiuta o le mafai lea ona fa'aogaina e fatu ai fa'aaliga tulaga ese ma e le masani ai e faigata pe le mafai ona ausia i tulip moni.Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se faʻaaliga o tulips i lanu eseese ma sitaili, pe faʻatulaga i latou i foliga poʻo mamanu e le masani ai.

光影魔术手拼图

I le aotelega, o tulip fa'akomepiuta ose auala malie ma fatufatuga e fiafia ai i le matagofie o nei fugalaau i le tausaga atoa.Pe o oe o se faifa'ato'aga poto masani pe na'o le amataina, tulip fa'apitoa e ofoina atu se auala sili e fa'aopoopo ai le lanu ma le ola i so'o se avanoa.Aiseā la e te le faʻataʻitaʻi ai ma vaʻai poʻo a ni faʻaaliga matagofie e mafai ona e fatuina?

 


Taimi meli: Mati-16-2023