Fugalaau aulelei o rosa, lanu vali suauʻu aumaia le fiafia vaaia matagofie

O le fa'atusa o lefusi rosa, o le a avea ma se numera o rosa o loʻo nonoa faʻatasi, faʻatupuina se fusi o galuega faʻataʻitaʻi matagofie e pei o fugalaau moni.O nei rosa artificial e le gata ina i ai se foliga moni, ae e ausia foi le faʻamaoni ofoofogia i le lanu.O rosa taitasi e foliga mai ua filifilia ma le faaeteete, mauoa i lanu ma laulau, e matagofie e pei o se vali suauu.
A e aumaia se fugalaʻau o rosa faʻapitoa i le fale, o le a avea ma teuteuga sili ona mataʻutia i lou potu malolo.Pe tuʻu i luga o le laulau kofe i totonu o le potu malolo, o le laulau i tafatafa o le moega i totonu o le potumoe, poʻo le fatatusi i le suʻesuʻega, e mafai ona latou faʻaopoopoina se mamalu ma le matagofie i lou avanoa nofo.
I le faaopoopo atu i le galuega teuteu, o le faʻataʻitaʻiga o le fugalaau rosa o se faʻasalalauga lelei.A e vaivai i le galuega poʻo se lagona maualalo, naʻo le tilotilo i nei rosa faʻalelei matagofie, ma o le a tulaʻi mai le lagona fiafia mai totonu i fafo.E foliga mai latou te taʻu atu ia te oe o taimi lelei o le olaga o loʻo ia te oe i taimi uma.
Pe a faʻatusatusa i fugalaau moni, o le lelei o fusi rosa faʻapitoa e iloagofie.E le mana'omia ona fa'asusu, fa'asusu, pe magumagu.O lo latou i ai o se ituaiga o lalelei e faavavau, o se ituaiga o sailiga ma moomooga mo se olaga sili atu.
I lenei lalolagi ua televave suiga, tatou te sailia pea le matagofie e faavavau.Faʻataʻitaʻiga o le fusi rosa, o se mea faapena.E le gata o se fuga o fugalaau, ae o se faailoga foi o uiga o le olaga.Ua ta’u mai ai ia i tatou o le matagofie ma le fiafia i le olaga o nisi taimi e natia i nei mea laiti ma le maaleale.
Tatou faʻatasi, faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga o rosa e faʻapipiʻi se olaga, ina ia tumu i aso uma i le alofa ma le mafanafana.Aumai atili le matagofie ma le fiafia i lo tatou olaga.
Fugalaau fai Fufu rosa Teuga fa'atau Teuga fale


Taimi meli: Ian-25-2024