O kamela matagofie e teuteuina lou olaga miti i le matagofie

Camelia, ma lona matagofie uigaese ma le manogi, ua avea ma oa i loto o tagata.O ona petals e pei o le iasepi, matagofie ma felanulanuai, ma o ia petals e foliga mai o se mea ofoofogia o le natura.
Simulation camellia, o se galuega sili o le faasaienisi ma tekinolosi, ae faapea foi le faaaliga o faatufugaga.E fa'avae i luga o le fugala'au sili ona moni o le camellia ma e faia i le tufuga lelei, toetoe lava a tutusa ma le fugala'au moni kamelia.Pe i le tulaga o foliga, lanu, poʻo le fua, o le faʻataʻitaʻiga o le fugalaau camellia e faʻatusa lelei le fugalaʻau moni kamelia.E pei o se pa'i o le maasiasi maaleale i le savili o le tautotogo, e maua ai e tagata le migao ma le matagofie e le uma.
Tuu kamela faanumera i totonu o lou fale, e pei o le avanoa atoa o loʻo siomia e lona matagofie ma le manogi.E pei o se tama'ita'i aulelei, e fuga filemu, e fa'aopoopoina ai se lalelei ma le to'afilemu i le olaga.I le pisi o galuega, tepa aʻe i luga, o le kamela susulu e foliga mai e taʻu atu ia te oe: o le olaga e matagofie, e tatau ona tatou faapelepele ma tuliloaina.
Simulation camellia e le gata o se teuteuga, ae o se faailoga foi o uiga o le olaga.O lo'o fa'atusalia ai le fa'anaunau ma le tuliloaina o se olaga sili atu, ma fa'aalia ai fo'i le fa'aaloalo ma le taua o le natura ma le ola.E faailoa mai ai e tusa lava pe le mafai ona tatou o soo i mauga, e mafai ona tatou fiafia i meaalofa o le natura i le fale.
O le matagofie o fugalaau kamela faʻataʻitaʻi e taoto foi i lagona ma le vevela o loʻo faʻaalia.E lagona ai e i tatou le mafanafana ma le mafanafana o le aiga, ia tatou lagonaina le matagofie ma le fiafia o le olaga.Ua tatou malamalama ai o le olaga e le gata o le galue ma le pisi, ae faapea foi le fiafia ma le talisapaia.
Ae ui i lea, o le simulation camellia na teuteuina o matou olaga i lona matagofie ma faʻafefe ai o matou olaga.Tatou lagona faatasi lenei lalelei, ia atili felanulanuai le olaga ona o ia!
Fugalaau fai Fugalaau Camellia Teuga fale Fugalaau faigofie


Taimi meli: Tes-22-2023