O le pa'i susu matagofie o le rose, fa'atasi ma oe i taimi matagofie ma le fiafia o le olaga

E pei ona taʻu mai e le igoa, e le gata e tutusa ma le rosa moni i foliga vaaia, ae o loʻo i ai foi se galuega faʻafefe, ina ia susulu marosa manogie mafai ona faasaoina mo se taimi umi.O ona petals e malu ma tumu i lanu, e pei e mafai ona faʻafefe i se pine malu.O tekinolosi fa'asusu fa'apitoa e fa'asusu ai le rosa e o'o lava i totonu o se si'osi'omaga mago, e pei na fa'ato'a se'i ese mai le fanua.
Soo se taimi lava e te vaivai ai i le galuega pe lagona le faʻavaivai, naʻo le pikiina malie o lenei rosa faʻasusu, ma o lona manogi o le a vave ona nofo i ou tafatafa, e aumaia ia te oe se fou ma filemu mai le natura.E mafai ona e tuʻuina i luga o le kesi, moega o le potumoe, poʻo le laulau kofe i le potu malolo, ma o le a avea ma se vaega taua o lou olaga.
Fa'atasi ai ma ana tekonolosi fa'asusu sili, ua avea le Artificial Moisturizing Rose ma sui o le lalelei tumau.Aua e te popole i le puʻupuʻu o le fuga, o lona matagofie o le a faʻatasi ma oe i le tele o ao ma po.
Pe a faʻatusatusa i fugalaau moni, o le lelei o rosa faʻasusu faʻasusu e sili atu ona manino.E le manaʻomia ona faʻafefeteina, faʻafefeteina, ma e leai se mea e popole ai i le mataʻu ma le pala.O lona i ai o se ituaiga o lalelei e faavavau, o se ituaiga o sailiga ma moomooga mo se olaga sili atu.
I lenei vaitau televave, tatou te sailia pea le faigofie ma le mama.Rose moisturizing faufau, o se olaga faapena.E le gata o se fugalaau, ae o se faailoga foi o uiga o le olaga.Ua ta’u mai ai ia i tatou o le matagofie ma le fiafia i le olaga o nisi taimi e natia i nei mea laiti ma le maaleale.
Sei o tatou teuteuina o tatou olaga i rosa fa'asusu fa'asusu, ina ia tumu aso uma i le alofa ma le mafanafana. Talosia ia e maua ai le fiafiaga lelei.
Fugalaau fai faleoloa fa'atau Teuga fale Rose susu


Taimi meli: Ian-24-2024