La'i sunflower ta'itasi, fa'amalamalama lou mafaufau fa'afofoga

I le lalolagi o fugalaau,sunflowersfaatasi ai ma lo latou lalelei tulaga ese, avea ma fetu pupula o le taumafanafana.Ma o le asō, o le mea ou te manaʻo e faʻafeiloaʻi atu ia te oe e le o le sami o sunflowers o loʻo faʻafefe i le matagi i totonu o le fanua, ae o se lala laʻititi ma maaleale ma se maualuga maualuga o faʻataʻitaʻiga o le laʻititi laʻititi.E ui lava e le o ni fugalaau moni, ae ua lava e faʻamalamalamaina ai ou mafaufauga fatufatuaʻi ma faʻalelei atili ai lou olaga ona o latou.
Laiti sunflower ta'itasi, e foliga mai o se tama'i la'au o le natura, fa'ato'ateleina taumafaiga ma le poto o tufuga.O latou petals e faʻapipiʻi pei o se sakete o se teine, mama ma matagofie.O le vaega o le petal e sili atu ona maaleale, o petal taʻitasi e manino le vaʻaia, e pei e mafai ona e sogisogi i le malamalama, e patino i le manogi uiga ese o le sunflower.
E le gata i lea, o nei tama'i sunflowers e le na'o ni teuteuga, ae o se puna o musumusuga mo ou mafaufauga fatufatuaʻi.E mafai ona e fa'atusaina i aitema 'ese'ese e tusa ai ma ou mana'oga ma lou fatufatua'i e fatu ai galuega fa'apitoa.
E le gata i le avea ma mea teuteu ma fatuga, o tama'i la'au la'ititi e tasi o lo'o iai fo'i uiga fa'aleaganu'u ma uiga fa'atusa.Sunflower e fanau mai i le la, o lona uiga o le agaga lelei ma le lototele.I o tatou olaga, e mautinoa lava o le a tatou fetaiai ma faafitauli ma faigata eseese, ae afai tatou te pei o sunflowers ma tumau pea i se uiga lelei, o le a mafai ona tatou manumalo i faigata uma ma ausia se lumanaʻi lelei.
E le gata i lena, o tamai sunflowers tasi o se filifiliga meaalofa sili.Vaʻai faalemafaufau pe a e tuʻuina atu se laʻau laʻititi laʻititi i se uo, o le mafanafana ma le matagofie mai le natura o le a pasi atu le tasi i le isi faʻatasi ai ma lenei tamaʻi fugalaau, ma atili loloto ai lau faauoga.
Latou te taʻu mai ia i tatou e tusa lava po o le a le suiga o le olaga, e tatau ona tatou tausia se uiga lelei ma saili le matagofie ma auiliiliga o le olaga.
Fugalaau fai Fale faufau teuteuga lelei fugala'au tasi


Taimi meli: Mati-09-2024