O le tele o laulau o dandelion e aumaia ai se fusi o lanu masani ma matagofie ia te oe

Dandelion, o lenei fugalaau foliga masani, o loo i ai moni lava le poto o le natura.O ona fatu e tafefea i le matagi, i le mea e pa'u ai e mauaa ma totogo mai ai, o lenei agaga fiafia, o le uiga lea tatou te moomoo i ai mo le olaga.Ma o le simulation dandelion bouquet o le tuʻufaʻatasia lea o lenei agaga i fugalaau uma, ina ia mafai e tagata ona lagona le mafanafana o le natura i le fale.
E ese mai le masani masani tasi-layer dandelion bouquet, o le mamanu o le multi-layer dandelion bouquet e sili atu ona laulau ma tolu-dimensional.O fugalaau taʻitasi ua uma ona faia ma le faʻaeteete, pe o foliga ma lanu o petals, poʻo le umi ma le mafiafia o le laʻau fugalaʻau, e taumafai e toe faʻafoʻisia le dandelion moni.Pe a fofola mai le tele o vaega o dandelion i ou luma, e pei o se tamaʻi faamalu e fuga mai i le ea, e te lagona ai e pei o oe i le natura.
O le fugala'au fa'a dandelion e sau i lanu 'ese'ese, mumu, samasama, lanumoana, lanu meamata... E maua uma lanu.E le gata o nei lanu e faʻaalia atili ai le ola ma le manino o le teu, ae mafai foi ona faʻaopoopoina se lanu lanu i lou siosiomaga fale.Va'ai faalemafaufau i le tu'uina o se fugala'au fa'ama'i fa'afuafua i lou fale.O le a faʻamalamalamaina lou avanoa e pei o se nuanua ma faʻamalamalamaina ai ou lagona.
O fugala'au fuga o le dandelion e le gata ina matagofie, ae fa'apitoa foi.E mafai ona e tuʻuina i soʻo se tulimanu o lou fale, e pei o le potu malolo, potumoe, potu 'ai, ma isi mea, e faʻaopoopo ai se siosiomaga masani i lou siosiomaga fale. fa'alelei ma fa'aopoopo se pa'i o le tofo i le avanoa.
Atonu e te mana'o e fai ni vaega se tele o dandelion i se laufanua matagofie i lou olaga.O le a faʻamalamalamaina lou aso i lanu matagofie o le natura ma faʻafefeteina lou olaga.
Fugalaau fai Fugalaau fugala'au Teuga fa'atau Teuga


Taimi meli: Ian-15-2024