Snow persimmon lala, fatuina se ata matagofie o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi umi

I le taamilosaga o vaitau e fa, o le vaaiga o le kiona taumalulu e manaia i taimi uma.Pe a toulu malie le kiona pa'epa'e i luga o lepersimmonlaau, o lala e ufiufi i le persimmon mumu ma paʻepaʻe kiona paʻepaʻe, e fausia ai se ata matagofie o se maʻitaga faatufugaga umi.
O fugalaau o loʻo paʻu'ū ma ufiufi mama luga o le persimmon, e pei o loʻo ufiufi i se vaega o le kasa paʻepaʻe.O le Persimmon e foliga sili atu ona manino e faasaga i le kiona, ma o kiona e sili atu ona fetuutuunai ona o le i ai o le persimmon.
O lenei vaaiga e onā, e pei o oe i se lalolagi o tala fagogo.E mafai ona e vaai faalemafaufau ia te oe lava o se tusisolo, e tu i lalo o se persimmon, lagonaina le malulu o le kiona i ou foliga, faalogo i le agi o le matagi i lala, ma faatumuina lou loto i solo e le gata.E mafai foi ona e mafaufauina oe lava o se tusiata, faʻaaoga le pulumu e faʻamalo ai lenei taimi matagofie i luga o le tapoleni, ina ia mafai ai e le tele o tagata ona fiafia i lenei tusi taʻavale matagofie.
E le gata i lena, o lala o le persimmon kiona e toulu o se faailoga foi o le ola.E fai ma sui o le lotomau ma le faamoemoe, e pei lava o na persimmon laau o loo tumu pea i fua i le taumalulu malulu, e tusa lava po o le a le leaga o le siosiomaga, e mafai ona latou ola maaa ma aumaia i tagata le olioli o le seleselega.Pe a tatou feagai ma faigata ma luitau o le olaga, e mafai foi ona tatou maua le malosi mai lala o le persimmon kiona ma feagai ai ma mea uma ma le lototoa.
I aganu'u masani a Saina, o le persimmon e masani ona faʻamanuiaina i le manuia, toe faʻatasi ma isi faʻamatalaga matagofie.O le mea lea, pe a tuʻufaʻatasia le persimmon ma le kiona, o lona uiga o le fiafia ma le fiafia.
Fa'ata'ita'iga kiona persimmon lala uumi, pu'eina talafeagai le matagofie o lenei taumalulu.O le fa'ata'ita'iga fa'apitoa fa'atekonolosi e fa'aola ai lala uma ma laulaau uma, e pei o se meaalofa mai le natura.
O le persimmon o loʻo tautau i luga o lala ua teuteuina saʻo, ma o le kiona paʻepaʻe e tuʻu ese le tasi ma le isi, ma fausia ai se ata gaoioi.
Ia avea le simulation snow persimmon lala uumi e avea ma meaʻai o tatou loto, mo i tatou e fatuina se ata matagofie o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga umi, ina ia sili atu ona lanu o tatou olaga.
La'au fa'afu Fa'amanatuga o tausamiga teuteuga lelei Persimmon lala e tasi


Taimi meli: Feb-23-2024